Vacature Hartog implementatie softwarepakket in de agribusiness

592 keer bekeken

Grasdrogerij Hartog zoekt een gedreven HBO student Finance & Control (bedrijfseconomie). Krijg jij energie van het verbeteren/ optimaliseren van processen, heb je (enige) kennis van LEAN en heb je affiniteit met onze branche? Steek dan je handen uit de mouwen en kom bij ons werken!

Het bedrijf:

Grasdrogerij Hartog is in 1950 opgericht als grasdrogerij en handel in gedroogde diervoeder producten en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van ruw- en krachtvoeders.

De hoofdactiviteit van de drogerij betreft het kunstmatig drogen van lucerne of grasgewas tot baal (ruwvoer) of brok (krachtvoer). Het gedroogde product wordt daarna verwerkt tot voornamelijk premium brand paardenvoer.

De afstudeeropdracht

Er is onderzoek gedaan naar een nieuw softwarepakket dat een oplossing biedt voor de volgende punten:

  • Er wordt niet efficiënt gewerkt doordat er handmatig ‘work-arounds’ gemaakt moeten worden om de betreffende data te registeren;
  • Er is geen real-time zicht op productie en voorraad;
  • Managementinformatie is eveneens niet real-time beschikbaar. De financieel manager stelt in Excel handmatig rapportages op die gebruikt worden voor de diverse afdelingen;
  • Door gebrek aan bovenstaande kan er niet gestuurd worden op benodigde kengetallen

Dit nieuwe softwarepakket draagt bij aan de verdere professionalisering van de afdeling.

Wat ga je opleveren?

Jij speelt een belangrijke rol bij de implementatie van het systeem en het hierop laten aansluiten van de bijbehorende (financiële) processen. Daarnaast verwachten wij dat je financieel-administratief gerelateerde werkzaamheden oppakt, zoals bijvoorbeeld het inboeken van inkoop- en verkoopfacturen, selfbilling en het maken van kostprijsberekeningen. Het opstellen van rapportages en algemene ondersteuning bieden aan de afdeling planning behoort ook tot jouw takenpakket.

Extra onderzoeksbegeleiding

Als onderdeel van het innovatietraineeship krijg je tijdens jouw afstuderen al extra begeleiding door een onderzoeker van een HU-lectoraat dat is verbonden met jouw vraagstuk.

Na afloop van jouw afstuderen

Heb jij het naar je zin bij Hartog en zien zij het ook zitten met jou? Dan kun je vervolg geven aan jouw afstudeeropdracht door deel te nemen aan het innovatietraineeship.


Het traineeship programma

Gedurende het traineeship word je als trainee begeleidt door een innovatiecoach en krijg je masterclasses, workshops en intervisies samen met jouw medetrainees. Als trainee ontwikkel je zo (soft)skills, die in het bedrijfsleven van belang zijn, zoals ondernemerschaps-, innovatie- en managementvaardigheden.

Contact

Wil jij meer informatie over het innovatietraineeship of wil jij je aanmelden voor deze vacature? Stel dan hier je vraag of schrijf je via deze link in voor het innovatietraineeship.

 


 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen