Vacature Hartog klimaatneutraal produceren in de agribusiness

629 keer bekeken

Grasdrogerij Hartog zoekt een enthousiaste student binnen een HBO-opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde/ Technische Natuurkunde/ Built Environment. Heb jij daarnaast affiniteit met onze branche? Ben jij gedreven en communicatief vaardig? Dan komen wij graag met jou in contact!

Het bedrijf:

Grasdrogerij Hartog is in 1950 opgericht als grasdrogerij en handel in gedroogde diervoeder producten en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van ruw- en krachtvoeders.

In de periode mei t/m september wordt het gewas van het land gehaald en draait de drogerij op volle toeren. Het gedroogde product wordt vervolgens verder in het proces ‘geblazen’; de operators nemen het vanaf hier over. De balen worden geperst, de brokken worden gefabriceerd. Eventueel worden supplementen toegevoegd. De eindproducten zijn dan klaar voor transport richting groothandel of eindconsument.

De afstudeeropdracht

Tijdens het droogproces gaat veel warmte verloren. De opdracht die wij hebben is op welke wijze grasdrogerij Hartog grasdrogerij Hartog deze restwarmte kan hergebruiken en zo een klimaatneutraal droog-/productieproces kan realiseren.

Wat ga je opleveren?

Aan het einde van jouw afstudeerperiode lever je een adviesrapport op die antwoord geeft op de onderzoeksvraag. En waarmee wij direct aan de slag kunnen.

Extra onderzoeksbegeleiding

Als onderdeel van het innovatietraineeship krijg je tijdens jouw afstuderen al extra begeleiding door een onderzoeker van een HU-lectoraat dat is verbonden met jouw vraagstuk.

Na afloop van jouw afstuderen

Heb jij het naar je zin bij grasdrogerij Hartog en zien zij het ook zitten met jou? Dan kun je vervolg geven aan jouw afstudeeropdracht door deel te nemen aan het innovatietraineeship.


Het traineeship programma

Gedurende het traineeship word je als trainee begeleidt door een innovatiecoach en krijg je masterclasses, workshops en intervisies samen met jouw medetrainees. Als trainee ontwikkel je zo (soft)skills, die in het bedrijfsleven van belang zijn, zoals ondernemerschaps-, innovatie- en managementvaardigheden.

Contact

Wil jij meer informatie over het innovatietraineeship of wil jij je aanmelden voor deze vacature? Stel dan hier je vraag of schrijf je via deze link in voor het innovatietraineeship.

 


 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen