Vacature Hartog onderhoudsplan

615 keer bekeken

Grasdrogerij Hartog zoekt een enthousiaste student binnen een HBO-opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde. Heb jij daarnaast affiniteit met onze branche? Ben jij gedreven, communicatief vaardig en houd je ervan de handen uit de mouwen te steken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Het bedrijf:

Grasdrogerij Hartog is in 1950 opgericht als grasdrogerij en handel in gedroogde diervoederproducten en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten van ruw- en krachtvoeders.

In het hoogseizoen (mei t/m november) wordt het gewas bij de boer van het land gehaald en draait de drogerij op volle toeren. De dynamiek in de drogerij is in deze periode afhankelijk van het weer. In het laagseizoen wordt er niet gedroogd, maar ligt het zwaartepunt van de werkzaamheden van de operators bij de productie van balen en brokken. Gedurende deze periode worden ook onderhoudswerkzaamheden verricht.

De afstudeeropdracht

Hartog wil de planning van de onderhoudswerkzaamheden verder professionaliseren en zoekt een enthousiaste student die hier graag een bijdrage aan levert.

Wat ga je opleveren?

Na afloop van de afstudeeropdracht heb je een (deel van een) onderhoudsplan opgeleverd. Onderdelen van het onderhoudsplan zijn onder andere een checklist voor periodieke controle, condition monitoring, smeerplan, onderhoudsfiche, opvolgingsdata voor periodiek onderhoud en het opstellen van draaiboeken. In overleg wordt de precieze omvang van de opdracht vastgesteld.

Extra onderzoeksbegeleiding

Als onderdeel van het innovatietraineeship krijg je tijdens jouw afstuderen al extra begeleiding door een onderzoeker van een HU-lectoraat dat is verbonden met jouw vraagstuk.

Na afloop van jouw afstuderen

Heb jij het naar je zin bij Grasdrogerij Hartog en zien zij het ook zitten met jou? Dan kun je vervolg geven aan jouw afstudeeropdracht door deel te nemen aan het innovatietraineeship.


Het traineeship programma

Gedurende het traineeship word je als trainee begeleidt door een innovatiecoach en krijg je masterclasses, workshops en intervisies samen met jouw medetrainees. Als trainee ontwikkel je zo (soft)skills, die in het bedrijfsleven van belang zijn, zoals ondernemerschaps-, innovatie- en managementvaardigheden.

Contact

Wil jij meer informatie over het innovatietraineeship of wil jij je aanmelden voor deze vacature? Stel dan hier je vraag of schrijf je via deze link in voor het innovatietraineeship.

 


 

 

 

 

 

Afbeeldingen

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen