HU Tech in de Spotlight

ProfielfotoNiels Glerum 18-04-2024 64 keer bekeken

Begin

02-07-2024 om 13:00

Einde

02-07-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Benieuwd naar wat onderwijs en praktijkgericht onderzoek van de HU bijdragen aan een duurzame en gezonde regio? Kom voor inspiratie en ontmoeting naar het congres ‘HU Tech in de Spotlights’ op dinsdag 2 juli 2024. Deelname is kosteloos. 

We staan voor een groot aantal maatschappelijke uitdagingen. Hoe maken we Nederland in 2050 klimaatneutraal en volledig circulair? Hoe zorgen we ervoor dat mensen langer gezond leven? Hoe houden we onze steden leefbaar en bereikbaar? Dat kan alleen door samen te werken aan innovatieve oplossingen. HU Tech, de technische opleidingen van Hogeschool Utrecht (HU), werkt met bedrijven en andere kennisinstellingen aan oplossingen voor zulke vraagstukken.
 

Wat kun je verwachten 

Keynote sprekers Heleen de Coninck en Hans Schnitzler laten zien welke mooie kansen technologie biedt voor een leefbare en gezonde samenleving, maar wijzen ook op het belang van een moreel kompas bij technologische innovaties.
In zes themasessies praten HU Tech-lectoren én topexperts als Jos Malda en Marco te Brömmelstroet je bij over de nieuwste technologische uitdagingen op het gebied van gezonde compacte leefomgeving, gezondheidstechnologie, energietransitie, circulair en industrieel produceren, datagedreven innovaties en duurzame mobiliteit.
Tijdens de afsluitende borrel is er volop gelegenheid om te netwerken met collega's van andere bedrijven en in gesprek te gaan met docenten, onderzoekers en (oud-)studenten van de HU. Bezoek ook de HU Tech Poster Parade en maak kennis met meer dan 50 voorbeelden van impactvol onderzoek voor een gezonde en duurzame regio.

Klik hier voor meer informatie over het programma.

 

Praktische informatie

Datum:          Dinsdag 2 juli 2024

Tijd:                13:30-18:15 uur, met inloop vanaf 13:00 uur
                        en aansluitend een borrel met bites tot 21:00 uur
Locatie:         Vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9 te Utrecht
Contact:        ide@hu.nl 

 

Aanmelden kan hier

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen