Utrecht Science Week ‘21 Themadag Gezond Leven

ProfielfotoNiels Glerum 04-06-2021 29 keer bekeken

Begin

15-10-2021 om 00:00

Einde

16-10-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober 2021 vindt de primeur plaats van de Utrecht Science Week. Het thema is: ‘Samen naar een gezonde, duurzame samenleving’. Het programma van vrijdag 15 oktober staat in het teken van ‘Gezond Leven’.

Programma

Met diverse spraakmakende keynote sprekers, inspiratiesessies, workshops, paneldiscussies en vele andere activiteiten is er volop ruimte om te leren, te inspireren en elkaar te ontmoeten. Ook staan de finales van de Utrecht Science Student Challenge op het programma, een wedstrijd waarbij studententeams samen werken aan innovatieve oplossingen voor vraagstukken rond gezond en duurzaam leven.

Op 15 oktober laten we met elkaar zien welke mooie innovaties er op ons science park plaatsvinden op het gebied van Gezond Leven. We nodigen je daarom uit jouw innovatieve ‘parelproject’ te delen via een workshop, een USP Talk of een projectposter in onze virtuele expo. Het project moet aansluiten bij een van de drie subthema’s: Preventie & bestrijding van ziekten, Medische & zorgtechnologie en One health (één gezondheid voor mens, dier en omgeving). Bij voorkeur gaat het hierbij om een innovatie die samen met een andere partner op het Utrecht Science Park is ontwikkeld.

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen