Utrecht Science Week ‘21 Themadag Duurzaam leven

ProfielfotoNiels Glerum 04-06-2021 36 keer bekeken

Begin

14-10-2021 om 00:00

Einde

15-10-2021 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober 2021 vindt de primeur plaats van de Utrecht Science Week. Het thema is: ‘Samen naar een gezonde, duurzame samenleving’. Donderdag 14 oktober staat in het thema ‘Duurzaam Leven’ centraal.

Programma

Met diverse spraakmakende keynote sprekers, inspiratiesessies, workshops, paneldiscussies en vele andere activiteiten is er volop ruimte om te leren, te inspireren en elkaar te ontmoeten. Ook staan de finales van de Utrecht Science Student Challenge op het programma, een wedstrijd waarbij studententeams samen werken aan innovatieve oplossingen voor vraagstukken rond gezond en duurzaam leven.

Naast een gezamenlijke start en afsluiting is er een rijk programma-aanbod vanuit de ‘Dag van de Duurzaamheid’ van Hogeschool Utrecht en de ‘Pathways to Sustainability Conference’ van Universiteit Utrecht. Hogeschool Utrecht organiseert een workshop programma vanuit de parelprojecten afgelopen jaar en ook een interactieve ontwerpsessie. Op die dag zijn ook enkele informatieve bijeenkomsten te volgen met inspirerende en inhoudelijke sprekers.

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen