Onderzoeksagenda Lectorenplatform Urban Energy gepresenteerd

05-03-2018

Het Nationaal Lectorenplatform Urban Energy heeft een gezamenlijke onderzoeksagenda opgesteld, die een brug vormt tussen de expertise van de diverse lectoraten, de maatschappelijke opgave van de energietransitie en de vragen vanuit de praktijk, zowel van bedrijven als van overheden.

Tijdens de Energy Outlook Conferentie op 9 februari werd de onderzoeksagenda gepresenteerd en door Marsha Wagner van de Topsector Energie overhandigd aan Sandor Gaastra, Directeur-Generaal van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. 

Tegelijkertijd met de onderzoeksagenda werd ook de nieuwe website van het Lectorenplatform gelanceerd. Hier is meer informatie te vinden over het platform, de onderzoekslijnen en de betrokken lectoren. Ook is hier de onderzoeksagenda te vinden.  

Over het Nationaal Lectorenplatform Urban Energy

Praktijkgericht en toepasbaar onderzoek rondom duurzame energie in de stad: hogescholen, kennisinstellingen én bedrijven in de bouw- en energiesector pakken dit samen op in het Nationaal Lectorenplatform praktijkgericht onderzoek Urban Energy. Het platform helpt lectoren en onderzoekers effectiever samen te werken rond vraagstukken die vandaag een antwoord nodig hebben. Het platform verbindt disciplines en focust daarbij op: duurzame energieopwekking, energiereductie, een flexibele en betrouwbare energie-infrastructuur en sociaal-economische innovatie. Het Lectorenplatform is een initiatief van het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities.

Lees meer over het Nationaal Lectorenplatform Urban Energy

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen