Innovatielab Circulair Onderhoud, Beheer en Renovatie gaat van start

05-03-2018 779 keer bekeken

Het Innovatielab Circulair Beheer, Onderhoud en Renovatie van Hogeschool Utrecht, Haagse Hogeschool en Saxion biedt bedrijven en organisaties de kans om samen met jong talent een bijdrage te leveren aan de circulaire toekomst van de stad. Kom naar de Kick-off op vrijdag 6 april!

In het Innovatielab Circulair Beheer, Onderhoud en Renovatie van Hogeschool Utrecht, Haagse Hogeschool en Saxion werken bedrijven en organisaties samen met studenten en onderzoekers aan innovatieve oplossingen voor circulair beheer, onderhoud en renovatie van gebouwen in hun omgeving. Met het Innovatielab beoogt het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities van Hogeschool Utrecht een bijdrage te leveren aan de transitie naar een circulaire stad. Het Innovatielab biedt hierin een ‘leerwerkplaats’ voor studenten van verschillende opleidingen. Het project kreeg onlangs een SIA-subsidie toegekend binnen de regeling KIEM VANG.

Op 6 april is de Kick-off van het innovatielab met een lunch-café, waarbij bedrijven en organisaties zijn uitgenodigd om samen te verkennen wat het innovatielab voor hen kan betekenen. Aanwezigen zullen actief kennismaken met het Innovatielab: Wat houdt het lab in? Waarvoor kunt u bij het lab terecht? Studenten van de HU laten de eerste resultaten zien van hun werkzaamheden. Ook wordt gekeken naar welke innovatieve oplossingen voor het circulair beheren, onderhouden en renoveren bedrijven en organisaties zelf op zoek zijn en hoe samenwerking hierin met het innovatielab zou kunnen worden vormgegeven.  

Lees hier meer over het Innovatielab Circulair Beheer, Onderhoud en Renovatie. Wilt u bij de Kick-off zijn? U bent van harte welkom! Meld u aan door een mail te sturen naar smartsustainablecities@hu.nl met uw naam, emailadres en organisatie/bedrijf. 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen