Meld u nu aan voor de Opening HU Techlabs 'Lente in het lab'

21-02-2018

Benieuwd naar welke innovaties er worden toegepast in de bouw? Op zoek naar mogelijkheden om prototyping en 3D-printing in te zetten? Nieuwsgierig naar de laatste toepassingen op het gebied van hernieuwbare energie? Kom dan op vrijdag 6 april naar de feestelijke opening van de HU Techlabs!

Op vrijdag 6 april 2018 viert Hogeschool Utrecht 'Lente in het lab': de opening van de HU techlabs op Padualaan 99. Inmiddels is het programma bekend en de aanmelding geopend! Laat u inspireren door ontwerper Daan Roosegaarde, breng een bezoek aan de technische labs en ga in gesprek met lectoren, onderzoekers en studenten over hun praktijkonderwijs en bijzondere onderzoeken en over mogelijkheden van samenwerking. 

De HU Techlabs zijn een nieuwe multidisciplinaire labomgeving voor onderwijs en praktijkgericht onderzoek. Lectoren, onderzoekers en studenten werken er samen met bedrijven aan innovatieve oplossingen voor de stad van morgen. Dat doen ze in maar liefst zestien technische labs: van Renovatielab, Energielab en Energieproeftuin tot Blockchainlab, Domoticalab, 3D-Fabricagelab, Concept-Space en ProtoSpace. Door de bundeling van faciliteiten, kennis en expertise vormen deze nieuwe HU Techlabs een sterk innovatiecluster op het Utrecht Science Park.

Tijdens de opening kunt u kennismaken met de mogelijkheden van de HU Techlabs, aan de hand van showcases rond drie actuele thema’s: Smart Sustainable Cities, Rapid Prototyping en Healthy Living. Bekijk hier het volledige programma en meld u nu aan

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen