Derde missie SAUNAC naar Vietnam

08-12-2017 620 keer bekeken

Een team van vier docenten van Hogeschool Utrecht reisde in oktober naar Ho Chi Min City voor een derde missie naar Vietnam voor het SAUNAC project.

Het doel van de missie was het adviseren van Vietnamese docenten bij de ontwikkeling van een onderwijsprogramma over Smart Sustainable Cities, het verzorgen van een training over blended learning, en uitwerken van afspraken over samenwerking. Eerder dit jaar ondertekende de instituten van Engineering & Design en Gebouwde Omgeving al een Letter of Intent voor studentuitwisseling met de Hanoi University of Science.
 
Het SAUNAC project is een samenwerking tussen hoger onderwijsinstellingen uit Europa en Vietnam, waaronder ook de HU. De doelen van het project zijn het moderniseren van het onderwijs in Vietnam, het opleiden van vaardige professionals op het gebeid van Smart Sustainable Cities, en het bijdragen aan de verduurzaming van Vietnamese steden. Neem voor meer informatie contact op met Martijn Rietbergen of kijk op de website van het SAUNAC project.

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen