Workshop Urban Mobility

08-12-2017 628 keer bekeken

De Kennisalliantie Healthy Urban Living (HUL), een samenwerking van de gemeente Utrecht, de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en de provincie Utrecht, organiseert begin 2018 bij het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities een workshop met het thema urban mobility. Datum volgt.

In 2016 zijn de gemeente Utrecht, de Universiteit Utrecht, de Hogeschool Utrecht en de provincie Utrecht een samenwerking gestart: de Kennisalliantie Healthy Urban Living (HUL). Deze regionale partners hebben de intentie om hun krachten en expertise voor een gezonde stedelijke leefomgeving meer te bundelen en willen het leerproces rond Healthy Urban Living ondersteunen.
Binnen de kennisalliantie HUL staan nu de volgende thema's benoemd:
• Gezondheidsverschillen en -achterstanden
• Gezonde verstedelijking/leefomgeving
• Duurzaam en gezond voedsel
• Urban mobility
• Future of work
• Monitoring en branding
In juni zijn vier van deze thema’s besproken in een meet-up met allerlei stakeholders.

Begin 2018 wordt aan de slag gegaan met het thema urban mobility. Doel van de workshop is om met diverse Utrechtse kennisinstellingen en stedelijke/regionale partners de meest prioritaire vraagstukken op het gebied van urban mobility voor de regio, de stad, de wijk door te spreken en om aansluitend gezamenlijk vervolgtrajecten te identificeren: in casuïstiek, in concrete aanpakken en projecten, en voor onderzoek.

Neem voor meer informatie contact op met Nadia Verdeyen.

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen