Lectoraat Processinnovatie en Informatiesystemen viert feest

12-03-2024 90 keer bekeken

Vrijdag 8 maart was het dubbel-feest op de Hogeschool Utrecht. Het lectoraat Processinnovatien en Informatiesystemen vierde zijn 10 jarig bestaan en mocht daarnaast ook de benoeming van de bijzonder lector Data Driven Government binnen het lectoraat, Guido Ongena, vieren.

Het lectoraat Processinnovatie en Informatiesystemen werkt nauw samen met het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities. Met name op het thema mobiliteit zijn er wat lopende (en toekomstige) projecten. Een van die projecten is 'ShareDiMobiHub'. Gido mocht dit project in de ochtend presenteren aan iedereen die zich interesseerden in de werkzaamheden van het lectoraat. ShareDiMobiHub is een Interreg project dat zich inzet voor het onderzoeken, stimuleren en innoveren van deelmobiliteitshubs. Dit zijn plekken waar deelvervoer samenkomt.

Het overkoepelende thema van alle presentaties in de ochtend waren circulariteit en data gedreven overheid. Dit zijn twee belangrijke thema’s binnen het lectoraat. In de middag verzorgde Guido Ongena een openbare les over het thema ‘data gedreven overheid’. Als bijzonder lector mag hij werken aan dit onderwerp samen met de overheid middels het I-Partnerschap programma.

Voor meer informatie over het project of het lectoraat kunt u contact opnemen met Gido Stoop.

 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen