Nieuwste studentenprojecten boekje is uit!

29-01-2024 340 keer bekeken

Onder begeleiding van het CoE kunnen studenten direct meewerken aan de actuele complexe vraagstukken in het bedrijfsleven. Uit deze samenwerking zijn mooie resultaten gekomen die wij verzamelen in een catalogus. Hiermee willen wij onze studenten op een welverdiend voetstuk plaatsen.

Het studentenboekje is bedacht om studenten in de etalage te zetten bij organisaties en intern bij de HU. Hiermee willen de kennis die zij hebben opgedaan borgen en geven we inzicht in de vele mogelijke uitkomsten die voortkomen uit samenwerkingen tussen onderzoek, onderwijs en de praktijk.

Download het boekje en laat u inspireren!


Voorbeelden in het boekje

In het boekje staan verschillende voorbeelden. Denk aan elektrotechniek en werktuigbouwkunde studenten die een interactief spel ontwikkelen met een netwerkbeheerder en bouwbedrijven om de werking van een slim energiesysteem uit te leggen. Een ander voorbeeld zijn studenten van Communication & Multimedia Design die advies geven hoe je mensen met een migratieachtergrond beter bereikt met advies over het besparen van energie. Het studentenboekje zelf is gemaakt in samenwerking met studenten, zowel de inhoud als de vormgeving. 

Dit is de eerste editie. Studenten die hebben samengewerkt met het CoE, hebben de mogelijkheid om in de volgende editie te staan. Bekijk onze studentenpagina voor meer informatie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Carolijn Schrijver

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen