International Conference on Sustainable Energy Education (SEED)

27-11-2023 350 keer bekeken

De eerste internationale conferentie over onderwijs in duurzame energie (SEED) doet een oproep voor papers en workshops. SEED vestigt een wereldwijde leergemeenschap die kennis uitwisselt, kansen biedt en gedeelde visies op duurzaam onderwijs ontwikkelt. Mis het niet!

SEED wil een beroep doen op alle belanghebbenden, zoals de academische wereld, beroepsonderwijs & -opleiding, industrie, overheden, openbare entiteiten, NGO's en stichtingen.

De SEED-conferentie wordt gehouden op 3-5 juli 2024 in de Faculteit Bedrijfskunde en Management van de Universitat Politècnica de València (UPV), die sinds 2014 door de Academic Ranking of World Universities is uitgeroepen tot de beste technische universiteit van Spanje.


Onderwerpen voor de papers

SEED is op zoek naar papers die van belang zijn voor professionals in het beroepsonderwijs (HBO en MBO), onderzoekers en de praktijk. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen: 

Track 1: Onderwijzen en leren over duurzame energie-educatie.
Spoor 2: Partnerschappen, samenwerking in onderwijs over duurzame energie.
Spoor 3: Governance & Financiering voor Duurzaam Energieonderwijs.
Spoor 4: Duurzaam onderwijs.

Meer informatie over waar de papers aan moeten voldoen en wat er gebeurt met de publicaties kunt u vinden op de website.  


Opzet van de workshops

SEED nodigt onderzoekers, academici en mensen uit de praktijk (bedrijven) uit om voorstellen in te dienen voor workshops op de SEED conferentie. Het doel van workshops is om ruimte te bieden voor het presenteren van ideeën en het bespreken van voorlopige resultaten in een interactieve sfeer. Workshops hebben een duur van minimaal 1,5 uur en maximaal 3 uur. Ze creëren levendige debatten en nieuwe ideeën, maar stimuleren ook de discussie over controversiële onderwerpen.

Geïnteresseerd om een workshop te geven of wilt u meer informatie? Bekijk dan de website


Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met Yvette Lanting. 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen