Save the date: HU Tech Talks

31-08-2023 445 keer bekeken

Na succesvolle edities van het congres ‘HU Tech Talks’ organiseert de HU op 27 oktober 2023 de vierde editie. HU Tech Talks is hét community-event van de HU voor eigen medewerkers en voor relaties die werkzaam zijn in de technische sector, met name in de domeinen engineering en gebouwde omgeving.

Centraal staan ontmoeting, netwerken, kennisdeling en inspiratie over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wat houden deze techinnovaties in en wat kunnen ze voor u en/of uw bedrijf betekenen? 

Tijdens HU Tech Talks praten topexperts uit de wetenschap en het bedrijfsleven u bij over de tech trends die de toekomst van de technieksectoren gaan bepalen. Denk aan duurzaamheid, energietransitie, kunstmatige intelligentie en digitalisering.

 

Wat kunt u verwachten?

We starten met een lezing van Ron Tolido, Chief Innovation Officer bij CapGemini, die u meeneemt in de wereld van de tech innovaties van dit moment. Daarna kunt u kiezen uit verdiepende sessies, waarin topexperts u bijpraten over: de transitie naar een duurzame bouw (Onno Dwars), de kansen van ‘biobased’ bouwen (Jan Willem van de Groep), succesvolle duurzame energieoplossingen (Ruud Koornstra) en de impact van generatieve AI (Sander Duivestein). Ook leert Koert van Mensvoort u tot slot alles over ‘Next Nature’: hoe techniek natuur wordt.

We sluiten de middag af met een ‘walking dinner’ en volop gelegenheid om te netwerken met docenten, studenten en onderzoekers van HU Tech en collega’s van andere bedrijven uit uw sector.

 

Praktische informatie 

Datum:          vrijdag 27 oktober 2023

Tijd:                15:00-18:15 uur, met inloop vanaf 14:30 uur en aansluitend 'walking dinner' tot 20:00
Locatie:          Hogeschool Utrecht, Padualaan 101 te Utrecht
Contact:         ide@hu.nl 

 

We kijken ernaar uit u op 27 oktober (weer) te ontvangen.

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen