Samen Digitaal Café - Slimme Duurzaamheid

27-03-2023 263 keer bekeken

De HU zet zich in om de ecologische voetafdruk van onze regio naar nul te krijgen. Op 18 april organiseert zij daarom vanuit Samen Duurzaam het 'Samen Digitaal Café'. Centraal staat hoe digitale oplossingen kunnen helpen bij het omlaag krijgen van deze ecologische voetafdruk. Komt u ook?

We werken vanuit Samen Duurzaam onder meer aan circulaire oplossingen, dragen bij aan de energietransitie en zetten ons in voor een groenere en gezondere regio. 

Koen Smit is aangesloten bij het lectoraat Betekenisvol Digitaal Innoveren en bij het Institute for ICT. Hij legt tijdens het café uit hoe een ‘digital twin’ meer inzichten biedt bij keuzes voor een duurzamere regio. Wilko Planje en Rogier Laterveer, beiden Institute for Design & Engineering, vertellen hoe we beter circulair bouwen en renoveren met hulp van digitale toepassingen. Karla Münzel, Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven voert met jullie het gesprek over het slimmer en duurzamer organiseren van mobiliteit. 


Aanmelden

Wilt u meer weten over circulair bouwen, gezonde leefomgevingen en duurzame mobiliteit en de hulp die digitale oplossingen als de gevelconfigurator, smart mobihub en digital twins daarbij kunnen bieden? 

Meld u aan voor het Café op 18 april aan krijg inzicht aan welke digitale oplossingen wordt gewerkt om bij te dragen aan een duurzamere samenleving. En hoe we daarin zo goed mogelijk met onze partners in de regio samenwerken. Het duurt van 15:30 - 17:30. Locatie volgt nog. 
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arno van Herwijnen

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen