Slim innoveren met data doe je zo!

09-02-2023

Op donderdag 23 maart 2023 organiseert Hogeschool Utrecht het symposium 'Slim innoveren met data doe je zo!’. Aanleiding is het afscheid van associate professor Hiddo Velsink. Graag nodigen we u uit hierbij aanwezig te zijn. Schrijf u snel in, want vol = vol. Tot dan!

In Nederland is het ruimtegebruik aan steeds meer beperkingen onderhevig door klimaatverandering, stikstof, CO2, bodemdaling, verkeer, bevolkingsgroei en meer. Tegelijk wordt de ruimte steeds intensiever gebruikt. Dat vraagt om slimme innovatie met data om bijvoorbeeld gebouwen, wegen, tunnels, ondergrondse stations en afwatering aan te leggen en te beheren. Hoe innoveer je effectief in deze wereld? Dat is het thema van dit symposium.

Aan de hand van de innovatie van onder meer monitoringstechnieken wordt ingegaan op het realiseren van succesvolle innovatie. Zo zullen diverse prominente sprekers, onder wie de lectoren Betekenisvolle Digitale Innovatie prof. dr. Johan Versendaal en dr. ir. Marlies van Steenbergen, ons hun visie presenteren. Natuurlijk geeft ook Hiddo zijn visie op slim innoveren met data. Maar er is ook ruimte voor inbreng van jouw innovatie. De afsluitende borrel biedt volop gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Hiddo als medewerker van de HU.

Bekijk hier meer informatie over het programma.

 

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar werk of studie te maken heeft met data en innovatie; in het bijzonder voor studenten, docenten, bedrijven en organisaties met wie Hiddo Velsink gedurende zijn loopbaan contact heeft gehad.

 

Praktische informatie

Datum:          donderdag 23 maart 2023

Tijd:                15:00-18:00 uur, met inloop vanaf 14:30 uur en

                        netwerkborrel & receptie Hiddo Velsink tot 19:00 uur

Locatie:          Hogeschool Utrecht, Padualaan 99 te Utrecht

Aanmelden:   Aanmeldformulier

Contact:         ide@hu.nl

 

Inschrijven kan tot 20 maart 2023 (09:00 uur). Doe het snel want vol = vol!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bregje Pieters

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen