HU Tech Talks een succes

02-11-2022 150 keer bekeken

Met trots kijken we terug op de tweede editie van HU Tech Talks, hét community-event van Hogeschool Utrecht voor relaties en partnerbedrijven die werkzaam zijn in de sectoren Engineering en Built Environment. Bijna 150 bezoekers woonden het event bij en zij waren erg enthousiast over de bijeenkomst.

Tech trendwatcher Jarno Duursma liet zien hoe de digitale en fysieke wereld steeds meer samensmelten. En hoe slimme software in staat is om taken van ons over te nemen en zelfs kan helpen met onze creativiteit.

Bezoekers konden vervolgens deelnemen aan twee Tech Talk-sessies waar ze door topexperts werden bijgepraat: over circulaire bouw, de kansen en bedreigingen van Artificial Intelligence, de slimme wereld van het Internet of Things, of het belang van ‘briljante mislukkingen’. De sessie over energietransitie kwam helaas te vervallen vanwege ziekte van de sessieleider. De middag werd afgesloten met een ‘walking dinner’, waarbij bezoekers uitgebreid konden napraten en een bezoek brengen aan de kennismarkt en het HU Energielab.


Terugkijken van de Tech Talk

Deze sessie is ook terug te kijken. Wilt u deze sessie terugkijken? Stuur dan een e-mail naar ide@hu.nl

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen