Webinar "Ontwerp en productontwikkeling met gerecycleerd plastic"

22-09-2022

De derde informatieve webinar vanuit TRANSFORM-CE is er! Op donderdag 6 oktober 2022 om 14:00 uur gebeurt het. U krijgt meer te horen over hoe het recyclingpercentage van wegwerpplastic kan worden verhoogd. En hoe het gebruik van gerecycled plastic door bedrijven en consumenten kan worden verbeterd.

Namens het door Interreg North West Europe (NWE) gefinancierde project Transform_CE zijn we verheugd om de tweede van een reeks informatieve webinars aan te kondigen. In dit webinar delen de projectpartners hun kennis, ervaringen en inzichten. Hoe ontwerp en ontwikkel je producten met gerecycleerde kunststof?

Het webinar wordt voorgezeten door Prof. David Greenfield (SOENECS), die zal worden bijgestaan 
door vertegenwoordigers van de projectpartners, Technische Universiteit Delft (NL), Manchester Metropolitan University (UK) en de Green Plastic Factory (NL).


Wanneer is het?
14:00 - 15:30 uur (CET) op donderdag 6 oktober 2022


Voor wie is het bedoeld?
Dit webinar is bedoeld voor iedereen. En vooral voor mensen van bedrijfsondersteunende organisaties, ontwerpbureaus, lokale, regionale en nationale overheden, particuliere bedrijven en bedrijven in de kunststofrecyclingbranche. Er zal ook gelegenheid zijn om vragen te stellen, andere belanghebbenden uit de sector te ontmoeten en online te netwerken.  


Hoe kunt u meedoen?
Het webinar is gratis en voor iedereen toegankelijk en wordt online gehost via Microsoft Teams. Teams link: https://lnkd.in/eud5i8jB
 

We zien u graag op 6 oktober!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Malou van der Vegt

 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen