Volg Team HU-Movares tijdens de Techathon 2021!

18-11-2021 423 keer bekeken

In één dag tijd een concreet plan maken voor circulaire herontwikkeling van vastgoed. Dat is de opzet van de Techathon die Techniek Nederland, Wij Techniek, TVVL en ISSO op 18 november 2021 organiseren in het IPKW in Arnhem. Scroll naar beneden en kijk mee met de livestream!

Aan het event doen 10 teams mee van 2 mbo-, 4 hbo-studenten en 2 high potentials van (verschillende) bedrijven. Welk team bedenkt de meest creatieve en haalbare oplossing voor de circulaire herontwikkeling van Stationsplein-West 30 in Arnhem? Namens de HU vormen vier HU-studenten van Technische Bedrijfskunde en Built Environment een team samen met twee professionals van Movares, waaronder een alumni van de HU en twee Bouwkunde studenten van ROC Tilburg.

De Techathon is een initiatief van onder andere Techniek NL, WIJ Techniek, TVVL en ISSO en is opgezet in samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf en de HAN|SEECE. Het Rijksvastgoedbedrijf wil haar vastgoed circulair herontwikkelen. Daarmee wil het Rijksvastgoedbedrijf het benodigde aantal grondstoffen minimaliseren, bestaande materialen zoveel mogelijk hergebruiken en bio-based materialen toevoegen. Met deze Techathon wil de technische sector het Rijksvastgoedbedrijf helpen bij het realiseren van dit doel.

Alle deelnemende teams krijgen precies één dag de tijd om hun plan af te ronden en samen te vatten in een aansprekende pitch. De pitches vinden plaats van 15.45 tot 17.00 uur. Een deskundige jury beslist vervolgens welk team deze tweede Techathon wint! Om 17.45 vindt de prijsuitreiking plaats.

Wil je zien hoe de teams het doen en het HU team supporten? Volg dan de livestream tijdens de pitches en uitreiking via https://techathon2021x.ids-live.nl/.

 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen