Werkconferentie Topsector Energie ‘de schaalsprong voor de energietransitie’

04-11-2021 402 keer bekeken

Op 23 november 2021 in NBC Nieuwegein vindt de werkconferentie Topsector Energie plaats. Hèt evenement om alles te horen over innovaties en het ontmoeten van partners in de energiesector. Het is een plenair programma met interessante parallelle sessies op heel veel verschillende onderwerpen.

En dat allemaal onder de werktitel: ‘de schaalsprong voor de energietransitie’. Want de energietransitie moet versnellen. Dat is geen nieuws. Innovatie is daarbij onontbeerlijk.

Alle signalen zijn, dat ondanks de goede intenties en vele afspraken, er een tandje bij moet. Het maken van die sprong valt niet altijd mee. Soms ‘spring’ je in het diepe of weet je niet hoe je zult landen. Dat vraagt om elkaar helpen, en ondersteunen. Ook als er nog veel onzeker is. Want een succesvolle technische innovatie heeft ook een sociale, maatschappelijke, juridische en beleidsmatige innovatieve context.

In het plenaire programma zijn er voorbeelden van succesvolle sprongen. Uptempo! en Hydrohub vertellen over hun aanpak. De laatste spreker, Floor de Ruiter spiegelt ons op onze wereldblik en werkwijze.

Een greep uit de parallelsessies:
Hoe helpen wij het innoverend- en lerend vermogen van het MKB voor de energietransitie te versterken? De potentie van waterstof: bouw mee aan een sterke waterstofketen. En natuurlijk de Offshore energie-infrastructuur. Wilt u meer lezen? Hier vindt u het volledige programma!

U kunt zich hier aanmelden. En dan zien wij u graag op 23 november in Nieuwegein! 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen