Leuke webinar Opkomende Technologieën in de installatiebranche

30-09-2021 383 keer bekeken

Ter afsluiting van het KIEM project Opkomende Technologieën in de installatiebranche is er op 7 september jl. een Webinar gehouden. Het webinar is georganiseerd in samenwerking met TVVL, een van de partners in het project. Totaal hebben 57 deelnemers uit de installatiebranche deelgenomen!

In dit webinar werden de resultaten gedeeld van het KIEM project "Opkomende Technologieën in de installatiebranche" en bediscussieerd met experts vanuit de praktijk. De deelnemers werden meegenomen aan de hand van drie stellingen, waar de belangrijkste definities, toepassingsdomeinen, randvoorwaarden en praktijkvoorbeelden aan bod kwamen. Daarnaast was er ruimte voor de deelnemers om eigen projecten en ervaringen te delen met de groep.
 

Het Webinar terugkijken?

Bekijk de TVVL Webinar Opkomende technologieën in de installatiebranche | Digitalisering & gebouwbeheer | TVVL Connect


Het project werd uitgevoerd met de Tech Campus van ROC-Midden Nederland, Wij TechniekKuijpersStrukton en Croonwolter&Dros), The Service Concept en TechBinder. Ook is het kennisplatform TVVL betrokken en is er medewerking vanuit de TU Eindhoven vanuit de leerstoel Building Performance. Dit project is mede mogelijk gemaakt door NWO.

 

Voor meer informatie over het project, kunt u contact opnemen met Emelieke Huisman

 

Projectnummer KIEM.K20.01.077

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen