Interactieve webinar 'Belang van digitalisering bij systeemintegratie'

24-06-2021 270 keer bekeken

Wij nodigen jou graag uit voor de interactieve webinar van Groen Herstel van Katapult op maandag 5 juli van 11:00 tot 12:30. Dit webinar is de derde in een reeks van vijf over Groen Herstel: werken aan groen herstel vanuit publiek-private samenwerkingen en het Hoger beroepsonderwijs.

In de webinar wordt er een gesprek gevoerd over de energietransitie naar een duurzame samenleving. Ook wordt er gekeken naar wat voor systeemintegratie hiervoor nodig is. Het vraagt namelijk nogal wat om dit voor elkaar te krijgen.

Een van de zaken die een fundamentele rol kan spelen is digitalisering. Welke rol dan? En hoe ga je om met het opleiden van mensen? Eén ding is zeker: data speelt een grote rol in de energietransitie en mensen moeten ermee aan de slag! Key note spreker Pallas Achterberg van Alliander zal hier verder op ingaan. 

Wil je ook een bijdrage leveren aan de interactieve webinar? Meld je dan hier aan!


 

Dit webinar is de derde in een reeks van vijf webinars van Katapult waarin de rol van pps’en centraal staat bij groen herstel uit de coronacrisis. Elk webinar heeft een ander inhoudelijk thema en deze reeks wordt aangeboden door Topsector Energie, Katapult, RVO, SER en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen