Vacature Content stagiair(e)

24-06-2021 1259 keer bekeken

Ben jij een creatieveling en heb je talent voor het maken van content die aanspreekt? Krijg je energie van tekst, video, fotografie en het maken van 3D-animaties en infographics? Dan zijn wij op zoek naar jou! Benieuwd naar de uitdaging die wij voor jou hebben? Lees dan nog even verder.

Wij zijn wij?

Het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities is een platform voor het bedrijfsleven, kennisinstellingen en Hogeschool Utrecht waar gezamenlijk vernieuwende producten en diensten worden ontwikkeld, die de realisatie van slimme, duurzame en gezonde steden dichterbij brengt. Dit doen wij bijvoorbeeld door het zelfvoorzienende Celcius huis, het verduurzamen van schoolpleinen, het tegengaan van energiearmoede en het omzetten van afgedankte kunststof tot nieuwe hoogwaardige producten. Deze projecten en nog veel meer verdienen het om zichtbaar te worden voor het grote publiek. Daarom zoeken wij ondersteuning van een creatieveling zoals jij!


De functie:

Als contentstagiair(e) krijg je veel verantwoordelijkheid. Je maakt mooie fotografie, video’s, infographics en animaties voor onze socials. En ga je in een klein team aan de slag met het up-to-date houden van de website en de nieuwsbrief. Uiteraard kan je ook nog meedraaien in andere projecten als je dat zou willen.

Naast dat je veel leert tijdens je stage, hopen wij ook veel te leren van jou als stagiair(e). Dat houdt in dat we graag gebruik maken van jouw frisse blik! Er is ruimte om je verder te specialiseren in je sterke kanten, maar ook om te experimenteren met nieuwe technieken en ontwikkelingen!


Wij worden enthousiast als jij:

  • Een 3e of 4e jaars Hbo-student bent en de opleiding Journalistiek, Communication & Multimedia Design, Communicatie of een soortgelijke studie volgt.
  • Affiniteit hebt met content marketing, (nieuws)media en sociale media.
  • Zowel mondeling als schriftelijk je goed kan uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je het leuk vindt om te werken rondom thema’s als duurzaamheid, energie en circulariteit.


Wat bieden wij:

  • Een stagevergoeding.
  • Een leuk enthousiast klein team met korte lijntjes
  • Een open en vrije cultuur waarin iedereen gelijk is. Jouw talent en persoonlijkheid krijgt de ruimte.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Niels Glerum

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen