Uitnodiging 2e Online inspiratiesessie project ENPOR

27-05-2021

Samen met zes andere Europese landen onderzoekt Nederland energiearmoede met als doel om dit tegen te gaan, specifiek in de private huursector. Het project EnergyMeasures en ENPOR organiseren met al haar partners inspiratiesessies. De eerste was een succes en op 10 juni vindt de tweede plaats.

ENPOR doet onderzoek naar de impact van (beleids)instrumenten uit zeven Europese landen voor toepassing in de private huursector. Voor Nederland wordt onderzocht hoe de Energiebox kan worden aangepast en verspreid onder huurders in de private sector om energiebesparing te realiseren. 

De inspiratiesessies worden gezamenlijk georganiseerd met EnergyMeasures om een netwerk op te bouwen van stakeholders die zich bezighouden met energiearmoede. Twee maanden geleden was de eerste inspiratiesessie. De behoefte ontstond om vaker met elkaar ervaringen te delen, daarom komt er nu een tweede inspiratiesessie. Deze sessie is gericht op de ontwikkeling van een effectieve aanpak voor energiearmoede via energie coachingtrajecten. 

 

De sessie

De sessie staat gepland op 10 juni van 13:00-14:30. 

Programma

·        Inleiding op het programma en korte terugblik  op devorige netwerkbijeenkomst
·        Presentatie over de ervaringen van een deskundige energiecoach
·        In break-out rooms worden de best practises van de energie coachingstrajecten besproken aan de hand van een aantal relevante thema’s
·        Plenaire terugkoppeling, follow-up & afsluiting

 

Aanmelden

Nieuwsgierig en wilt u zich aanmelden? Dat kan via deze button

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nanda Vrielink

 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen