Praktijkgericht onderzoek verdient een spotlight!

01-04-2021 402 keer bekeken

Samen met verschillende hogescholen en SURF werken we aan een nieuw Nationaal Platform Praktijkgericht Onderzoek om de resultaten nog beter te verspreiden en te benutten. Wij nodigen u uit voor testsessies Nationaal Platform Praktijkgericht Onderzoek & Lectorenplatform Urban Energy van 5-16 april!

Achtergrond

Samenwerken aan betere zichtbaarheid van praktijkgericht onderzoek
Twaalf Hogescholen werken samen met de Vereniging Hogescholen, Regieorgaan SIA en SURF aan het ontwikkelen van een platform dat ervoor zorgt dat kennis uit alle Nederlandse Hogescholen beter zichtbaar, vindbaar en beschikbaar wordt voor iedereen die hier baat bij kan hebben. Hierdoor moet het makkelijker worden om experts te vinden, producten die opgeleverd worden uit onderzoek te benutten en op de hoogte te blijven van wat er speelt in de onderzoeksprojecten op diverse thema’s. Dit platform wordt medio 2022 opgeleverd.

Na een enerverend ontwerptraject waarbij onderzoekers, communicatieadviseurs en mensen uit de beroepspraktijk  werden betrokken, zijn de eerste ideeën klaar voor de test!

De pilotpartner op het nationaal platform praktijkgericht onderzoek, is het lectorenplatform Urban Energy, gecoördineerd vanuit het CoE Smart Sustainable Cities. Thema’s als design, toepassing, vindbaarheid en content maken deel uit van de test en we horen heel graag wat je ervan vindt. Met jouw feedback kunnen wij de volgende stappen zetten in de ontwikkeling van het platform.


Doe mee!

Ben jij docent, onderzoeker, werkzaam in de media, in het bedrijfsleven, bij de publieke sector of als ondernemer en geïnteresseerd in thema's als duurzame energie, energietransitie, de gebouwde omgeving en “Urban Energy”, dan zijn we op zoek naar jou. Meld je aan voor een van de volgende online testsessies:

  • Woensdag 7 april, 09.00 – 11.00 uur
  • Donderdag 8 april, 13.00 – 15.00 uur
  • Vrijdag 9 april, 10.00 – 12.00 uur
  • Maandag 12 april, 18.30 – 20.30 uur
  • Dinsdag 13 april, 15.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 14 april, 13.00 – 15.00 uur


Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Woertman of kijk op de website van Surf

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen