De Minor Smart Sustainable Cities presenteert zich op de digitale minor markt

04-03-2021 581 keer bekeken

Hoe los je problemen rondom energie, mobiliteit en afval op in stad? En hoe zorg je voor inclusiviteit, participatie en verdraagzaamheid in de stad? Jij kan de nieuwe Smart Sustainable City professional worden als je de minor volgt! Bezoek de digitale minor markt op 11 Maart voor meer informatie!

Je zult als student wel merken dat ‘de stad’ een enorme aantrekkingskracht heeft. De Stad is in steeds belangrijkere mate de motor van onze economie; de Stad is de creatieve plek waar je je kunt ontwikkelen; de Stad biedt ontspanning, vermaak, en cultuur; en de Stad is de aantrekkelijk plek waar steeds meer mensen samen willen wonen. Er zijn echter ook belangrijke uitdagingen: vind je het interessant om bezig te zijn met vragen rondom mobiliteit, afval, inclusiviteit en ICT? Schrijf je dan in! 

Je hoeft je niet van te voren op te geven: je kunt gewoon op de dag zelf naar www.minors.hu.nl gaan en via links deelnemen aan de sessies van jouw keuze. HU-studenten zijn vrij geroosterd om de voorlichtingen bij te kunnen wonen. Hier staat meer informatie over de minor. 

Wil je meer weten, neem dan contact op met Martijn Rietbergen

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen