Gezocht: content stagiair(e)

05-01-2021 336 keer bekeken

Wij zoeken een stagiaire die creatief met content kan omgaan, en dit ook via onze (sociale media) kanalen kan delen. Content kan in de vorm van beeld, tekst, video, 3D, animaties…voel je vooral vrij!

WIE ZIJN WIJ?
Het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities is een platform voor het bedrijfsleven, kennisinstellingen en Hogeschool Utrecht waar gezamenlijk vernieuwende producten en diensten worden ontwikkeld die de realisatie van slimme, duurzame en gezonde steden dichterbij brengt.

WAT GA JE DOEN?
Je gaat content maken. Daarbij is het belangrijk dat je zelfstandig leert bepalen in welke vorm deze gegoten moet worden voor het beste effect; vloggen, bloggen, nieuwsitems, infographics, etc. Uiteraard ga je ook zelf de content ophalen door bijvoorbeeld interviews af te nemen of zaken te filmen. Er is ruimte om je verder te specialiseren in je sterke kanten, maar ook om te experimenteren met nieuwe vormen en technieken.

Tevens houd je de inhoud van de website up to date en houd je je ook bezig met de nieuwsbrief.

HERKEN JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?
Je bent 3e- of 4e-jaars HBO student en volgt een opleiding Journalistiek, CMD of Communicatie of soortgelijke studie. Daarnaast heb je affiniteit met content marketing, (nieuws)media en social media. Je bent een schrijftalent die de Nederlandse taal uitstekend beheerst. 

Verder ben je nieuwsgierig en leergierig, proactief en creatief en niet bang om initiatief te nemen. Je kunt goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken. En ten slotte heb je goede sociale werkzaamheden.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met Niels Glerum

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen