Save the date - Dag van de Duurzaamheid

28-07-2020 757 keer bekeken

We nodigen u van harte uit voor onze Dag van de Duurzaamheid op donderdag 8 oktober 2020. Locatie: uw eigen huis-, studeerkamer of werkplek. Want hoewel er steeds meer mogelijk is, blijft het vooralsnog veiliger om grote bijeenkomsten op afstand te organiseren.

Natuurlijk zouden we u veel liever ‘live’ ontmoeten. Maar er is Een voordeel: op afstand samenkomen is duurzamer.

Het is een van de inzichten die de coronacrisis ons, naast alle ellende, heeft gebracht. De onhaalbare klimaatdoelen van Parijs bleken opeens toch niet zo onhaalbaar. Ook sommige doelen van de regio zijn dichterbij gekomen. We werken op grote schaal vanuit huis, we fietsen en wandelen veel, denken aan onze gezondheid en houden rekening met elkaar. We willen dan ook niet terug naar de samenleving van vóór de coronacrisis; we willen juist voorwaarts: samen verder werken aan het bereiken van de Sustainable Development Goals. Hoe? 

Daarover gaat onze Dag van de Duurzaamheid 2020. Het thema: ‘Think global, Act local’. Want wat wij hier doen heeft effect op de hele wereld. Met minder vliegen, meer lokaal produceren. Maar ook de sociaaleconomische ongelijkheid aanpakken, die de crisis scherper zichtbaar heeft gemaakt. Dit is hét moment om ons te herbezinnen over hoe we onze maatschappij beter kunnen inrichten. 

Daarom nodigen we u van harte uit voor onze Dag van de Duurzaamheid op donderdag 8 oktober 2020. De definitieve uitnodiging volgt spoedig per mail. We hopen u terug te zien op 8 oktober.

 

Jan Bogerd, Wilma Scholte op Reimer en Tineke Zweed,

College van Bestuur Hogeschool Utrecht

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen