De Minor Smart Sustainable Cities accepteert weer nieuwe studenten voor 2020-2021

16-03-2020 436 keer bekeken

De Stad is in ontwikkeling en er staan ons belangrijke uitdagingen te wachten rondom energie, mobiliteit en afval. De Minor Smart Sustainable Cities gaat samen met studenten op zoek naar oplossingen voor deze uitdagingen en creëert de Smart Sustainable City professionals van de toekomst!

Je zult als student wel merken dat ‘de stad’ een enorme aantrekkingskracht heeft. De Stad is in steeds belangrijkere mate de motor van onze economie; de Stad is de creatieve plek waar je je kunt ontwikkelen; de Stad biedt ontspanning, vermaak, en cultuur; en de Stad is de aantrekkelijk plek waar steeds meer mensen samen willen wonen. Er zijn echter ook belangrijke uitdagingen rondom energie, mobiliteit en afval op in stad. Hoe zorg je voor nieuwe bedrijvigheid in de stad? Hoe zorg je voor inclusiviteit, participatie en verdraagzaamheid in de stad? Op welke manier kun je dat slim oplossen, bijvoorbeeld met behulp van ICT? Al deze vragen en uitdagingen komen aan bod in de nieuwe Minor Smart Sustainable Cities. Vind je dit soort vragen boeiend? Schrijf je dan in voor deze Minor en word de nieuwe Smart Sustainable City professional!

Kijk voor meer informatie  over de minor of de inschrijving op onze website:  https://husite.nl/minors/minors/smart-sustainable-cities/ 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Rietbergen

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen