ESSENCE: De impact van internationale samenwerking

11-02-2020 1187 keer bekeken

Succesfactoren en bouwstenen voor succesvolle projecten Erasmus+ stonden centraal op het Event Erasmus+ ‘How to Make Impact’ dat op 10 december plaatsvond in Media Plaza te Utrecht.

Marcelis Boereboom (OCW) benadrukte met zijn afsluitende speech het belang en de meerwaarde van internationale samenwerking.

De minor Smart Sustainable Cities is hier een voorbeeld van. Het is het resultaat van het CARPE / ERASMUS+ project ESSENCE (www.essence.hu.nl). Twee jaar na afronding van het project werken we nog steeds samen met de internationale partners die een bijdrage leverden aan het ontwikkelen van het lesmateriaal. Vanuit de Hogeschool Utrecht (HU) zijn docenten van verschillende instituten betrokken; zoals Instituut voor Engineering & Design, Instituut Gebouwde Omgeving, Instituut voor Media en het Instituut voor ICT.

Erasmus+ Agency maakte een filmpje waarbij in beeld wordt gebracht op welke wijze je met een Erasmus project impact kunt maken.

In september 2020 start weer de minor Smart Sustainable Cities. Wil je meer weten of mee doen als student, docent of opdrachtgever? Neem contact op met Martijn Rietbergen.


 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen