Circulaire renovatie – Oude gebouwen met een modulaire invulling

17-12-2019 984 keer bekeken

Hoe kun je een verouderde fabriekshal circulair renoveren? Ontdek de duurzame herontwikkeling van de Werkspoorfabriek in Utrecht met Gabrielle (Erfgoed Werkspoor Utrecht) en Eldin (Sustainer Homes) in de film 'Circulaire renovatie – Oude gebouwen met een modulaire invulling'.

Tot in de jaren zeventig stond de 175-meter lange hal in het teken van treinen en bruggen maken. Nu is de Werkspoorfabriek een plek van ontmoeting, waar creatieve makers samenwerken en groeien. Een fundament van het bedrijfsverzamelgebouw is de modulaire invulling: het circulaire box-in-box systeem van Sustainer Homes.

Bekijk de film Circulaire renovatie – Oude gebouwen met een modulaire invulling

Filmserie creatief, circulair maakgebied

In Werkspoorkwartier staan creatief en circulair centraal. Ontmoet de makers en hun initiatieven in de filmserie Werkspoorkwartier Utrecht, creatief en circulair maakgebied. Eerder verscheen de aflevering 'Circulaire Hub- Sloopafval als bouwmateriaal' over het opzetten van de circulaire hub in het gebied, Buurman Utrecht.

Met project 'Werkspoorkwartier: creatief, circulair maakgebied' transformeert het gebied tot een toonaangevend vestigingsgebied. Het project en de filmserie zijn mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Bekijk de filmserie en lees meer over project Werkspoorkwartier: creatief, circulair maakgebied.

 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen