Afscheidscollege dr. Ivo Opstelten

05-11-2019 1296 keer bekeken

Hogeschool Utrecht nodigt je uit om op vrijdag 6 december om 15.00 uur het afscheidscollege bij te wonen van dr. Ivo Opstelten, getiteld: Nieuwe energie in de stad komt uit verbindingen.

Per december 2019 neemt Ivo Opstelten officieel afscheid als lector Nieuwe Energie in de Stad bij het Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven. Ivo Opstelten trad in september 2012 aan als lector en wordt opgevolgd door Mieke Oostra, die in september 2018 werd aangesteld als lector.

Nieuwe energie in de stad komt uit verbindingen

Het lectoraat Nieuwe Energie in de Stad maakt deel uit van het Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven. Het lectoraat richt zich op de energietransitie in de gebouwde omgeving en circulair bouwen, beheren, onderhouden en renoveren. Zo werkt het lectoraat heel direct aan het ontwikkelen en implementeren van duurzame oplossingen voor verduurzaming van de bouw en van bestaande gebouwen en het bevorderen van de transitie naar een duurzame energievoorziening. In zijn afscheidscollege laat Ivo Opstelten zien welke vorderingen er sinds zijn aantreden zijn gemaakt, en stippelt hij een koers uit naar de toekomst van een succesvolle energietransitie in de stedelijke

Programma

14.30 uur  Ontvangst met koffie en thee
15.00 uur  Aanvang afscheidscollege Ivo Opstelten
16.30 uur  Afsluiting met aansluitend receptie

Praktische Informatie

Datum: vrijdag 6 december 2019
Tijd: 14.30 tot 18.00 uur
Locatie: Hogeschool Utrecht, Padualaan 101, Utrecht Science Park

Aanmelden

Meld je hier aan.

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen