Duurzame Week van 15 t/m 22 juni 2019

03-06-2019 1036 keer bekeken

Kom tijdens de Duurzame Week naar het Utrecht Science Park voor een rondleiding in het pasgeopende living lab het Denver House, een bijeenkomst van het Innovatielab Circulair Beheer, Onderhoud en Renovatie rondom duurzaam samenwerken of de plastic wanden die je alles leren over plastic verbruik.

Duurzame Week is het grootste duurzaamheidsevenement van Nederland met meer dan 50 deelnemende partners, 150 evenementen en 10.000 bezoekers. Een week lang kun je op verschillende locaties in Utrecht je laten onderdompelen in alles wat met duurzaamheid en een duurzame toekomst te maken heeft.

Tijdens deze week organiseert het Centre of Expertise Smart Sustainable Cities op donderdag 20 juni een bijeenkomst van het Innovatielab Circulair Beheer, Onderhoud en Renovatie met afstudeerpitches van studenten en een discussie over duurzaam samenwerken. Diezelfde middag vindt een rondleiding plaats in het pasgeopende living Lab het Denver House - een internationaal bekroond en door studenten ontworpen duurzaam huis - waarbij bezoekers ook mee kunnen denken over het ontwerp van het nieuwe huis dat gebouwd gaat worden voor de Solar Decathlon 2020 in Washington. 

De hele week zullen er op de campus tevens plastic wanden staan met interessante feiten over het dagelijks, wekelijks en maandelijks verbruik van plastic. Hoeveel plastic gebruik jij in jouw leven? 

Bekijk hier het volledige programma van de Duurzame Week - dat gevuld is met presentaties, lezingen, en levendige discussies met interessante sprekers en professionals uit het vak. Een broedplaats voor inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en samenwerkingsverbanden. Maar ook ruimte voor plezier, inspiratie en interactie met food, drinks, muziek, workshops en entertainment.

 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen