ESSENCE project geselecteerd als 'success story' door Europese Commissie

16-07-2018 1409 keer bekeken

Het internationale ESSENCE project dat in 2017 is afgerond, is door de Europese Commissie als 'success story' geselecteerd.

Success Story
'Success stories' zijn afgeronde projecten die zich hebben onderscheiden door hun impact, bijdrage aan beleidsvorming, innovatieve resultaten en/of creatieve aanpak, en zijn een bron van inspiratie voor anderen.
Het project ESSENCE is gemarkeerd als 'succesverhaal' in het Erasmus + projectresultatenplatform, een database waar projecten en projectresultaten worden verzameld die worden gesteund door de Europese Commissie in het kader van het Erasmus + -programma voor onderwijs, opleiding, jeugd en sport.

ESSENCE
ESSENCE staat voor European Solutions for Sustainable Existing and New City Environments. In het project stond innovatief, internationaal onderwijs centraal met als aandachtspunten blended learning, gebruik maken van creatieve tools in de lessen, interdisciplinariteit en ondernemerschap. Dit heeft geleid tot daadwerkelijke impact in de regio, en daarbuiten. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe minor Smart Sustainable Cities aan de Hogeschool Utrecht. 

Lees meer over het ESSENCE project op onze projectpagina. Meer informatie over de minor Smart Sustainable Cities lees je hier.

 

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen