Publicatie: Kennisalliantie Gezond Stedelijk Leven

29-06-2018 1097 keer bekeken

De Kennisalliantie Gezond Stedelijk Leven is in 2016 ontstaan als een samenwerkingsverband tussen professionals van de gemeente Utrecht, provincie Utrecht, Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht met de bedoeling een gemeenschappelijke kennisagenda op te stellen.

De kennisagenda is richtinggevend voor kennisvragen, oplossingsrichtingen en kennis op het gebied van gezond stedelijk leven. Zo dragen we bij aan gezond stedelijk leven in de regio Utrecht. Omdat de problematiek een integrale aanpak vereist, zowel voor onderzoek als opschaling van succesvolle oplossingsrichtingen, werkt de kennisalliantie samen met relevante partners in de regio, zoals bedrijven, maatschappelijke organisaties, gemeenten en eindgebruikers. Het is een ‘levende’ alliantie, met een uitnodiging aan iedereen om aan te sluiten, mee te denken en werken.

De kennisalliantie wil een bijdrage leveren aan het verminderen van gezondheidsverschillen en gezondheidsachterstanden, en het bevorderen van de gezondheidsvaardigheden van inwoners in de regio Utrecht. We willen ook bijdragen aan de mogelijkheden voor opschaling op nationaal en internationaal niveau.

U vindt de publicatie hier.

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen