Meest circulaire werklocatie van NL: Werkspoorkwartier genomineerd

23-04-2018 1032 keer bekeken

Werkspoorkwartier in Utrecht is genomineerd voor de ABN AMRO Circular Economy Awards. De nominatie is een erkenning voor de recente ontwikkeling van het gebied. Steeds meer circulaire makers weten Werkspoorkwartier te vinden.

In totaal selecteerde de jury 44 voorlopers op het gebied van de circulaire economie in de fysieke werk- en leefomgeving. De helft hiervan, waaronder Werkspoorkwartier, valt onder de categorie “Beste Circulaire Werklocatie”. De andere 22, waaronder Gemeente Utrecht, dingen mee naar de titel “Beste Circulaire Regio”.

De longlist laat zien dat circulaire gebiedsontwikkeling in Nederland leeft. Juryvoorzitter Cees-Jan Pen (Fontys Hogescholen): “Dit ontstijgt het beeld van een niche volledig en wordt breder gedragen door ondernemend Nederland.”

De ontwikkelingen in Werkspoorkwartier onderschrijven dit. Circulaire makers strijken hier in steeds grotere getalen neer. Van beelden kunstenaars tot materiaal onderzoekers, van software ontwikkelaars tot architecten en van studenten tot ambachtslieden.

Meer informatie
Lees meer over de ABN AMRO Circular Economy Awards

Bezoekadres 

Padualaan 99
3584 CH Utrecht

smartsustainablecities@hu.nl

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

   Meld u aan voor onze nieuwsbrief   

     
 

 

 

Cookie-instellingen